29 juli 2022

Voltado zoekt Toezichthouders

Ga als Toezichthouder Elektrotechniek aan de slag vanuit heel het land! In deze functie ben jij de ogen en oren van de werkverantwoordelijke en voer jij controles uit tijdens werkzaamheden aan hoogspanningsnetten. Jij controleert of de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de werkvergunning en de juiste veiligheids- en beschermingsvoorschriften worden gehanteerd.
Uiteraard zijn voor deze functie een aantal vakinhoudelijke cursussen (Stipel, VCA, BHV & brandbestrijding) benodigd ter aanvulling van jouw (elektro)technische vooropleiding. Wij zien het als een gezamenlijk doel om deze cursussen te behalen. Vervolgens komt de praktijkervaring in de vorm van een stage met een ervaren toezichthouder en zorgen we ervoor dat je beslagen ten ijs komt qua kennis, houding en gedrag om een succesvolle toezichthouder te worden.
Als Toezichthouder Elektrotechniek is het belangrijk dat jij goed communiceert met de uitvoerende partijen. Gezamenlijk zorgen jullie dat projecten op de juiste manier worden uitgevoerd. Kennis en ervaring in de elektrotechniek is hiervoor een must, daarnaast moet jij begrip kunnen tonen, mee kunnen veren waar het kan, maar duidelijk zijn waar het moet, waarbij je je uiteraard in kan leven in anderen. Daartegenover staat dat je stevig in jouw schoenen moet staan en gedisciplineerd alle randvoorwaarden in de gaten moet houden.
Daarnaast vragen wij:
  • Elektrotechnisch diploma, minimaal niveau 2;
  • Bereidheid om alle benodigde certificaten (via de werkgever) te behalen en daar een wederzijds commitment voor af te geven.
  • Een geldig rijbewijs B.
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. Als werkgever staan wij voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou het volgende te bieden:
  • Salarisrange tussen € 2600,- en € 3500,- bruto per maand;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop/telefoon en leaseauto;
  • Representatieve bedrijfskleding;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een dynamische en informele werkomgeving.
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@voltado.nl