TenneT - Proof of Concept Veldvervanging (BRP)

Projectomschrijving

TenneT staat voor de grote opgave om de komende 10 jaar 150 schakelstations in het 110 kV en 150 kV netwerk te vervangen. Om dit te realiseren dient een nieuw concept ontwikkeld te worden om een hoge mate van standaardisatie te bewerkstelligen. Het Proof of Concept is erop gericht om voor 110 kV en 150 kV stations standaard velden te ontwikkelen in combinatie met gestandaardiseerde ombouwmethodes om de betreffende schakelstations in een hoog tempo te kunnen renoveren.

Voltado levert

Lead Engineer, verantwoordelijk voor het managen van de technische eisen, technische begeleiding van het aanbestedingsproces, verificatie en validatie volgens Systems Engineering. Bovendien verantwoordelijk voor de technische integratie tussen de disciplines Primair, Secundair, Civiel en Bouwkunde.
Site Manager, verantwoordelijk voor het managen van de interfaces tussen de diverse uitvoeringscontracten; op locatie uitvoeren van contractmanagement en het beoordelen en accepteren van geleverd werk; bewaken van de project voortgang op de bouwplaats binnen de gestelde kaders en het beoordelen en toetsen van de processen bij de opdrachtnemers.

Vragen over dit project?

Neem gerust contact op met Jordy den Boer (jordy@voltado.nl) of Omar Guldenaar (omar@voltado.nl).

Bekijk meer projecten