Werken bij

Voltado heeft een veelzijdig netwerk van zelfstandige professionals en eigen medewerkers in verschillende disciplines om invulling te geven aan de vraagstelling van de klant. Onze medewerkers en zelfstandigen kunnen zowel ingezet worden op basis van regie, maar ook met een resultaatgestuurde opdracht.

Met onze kennis van de markt en ons netwerk van ZZP’ers en eigen medewerkers zijn wij in staat om een optimale en snelle koppeling te maken om invulling te geven aan de klantvraag. Voltado maakt zelf de selectie van de juiste kandidaat, waarmee wij garanderen dat de juiste professional op de juiste plek voorgesteld wordt.

Voltado werkt met door de Belastingdienst zelf opgestelde en goedgekeurde basis modelovereenkomsten die zijn aangevuld met teksten die passen bij Voltado.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.  

Direct solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen met hart voor complexe projecten. Wij hebben een selectie van functie profielen weergegeven. Daarnaast staan wij altijd open voor open sollicitaties. Graag ontvangen wij deze op info@voltado.nl Solliciteer direct